Not Translated
Not Translated

ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙΣ ΤΑ CROCS ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΚΑ

Αρθρογράφος Hall Of Famer 21/06/2024 0 Comment(s)

Αφού διάβασες τις προτάσεις μας για τα καλοκαιρινά παπούτσια που θα φορέσεις φέτος

ας πάμε τώρα στο απόλυτο must του καλοκαιριού που θα δώσει άλλο αέρα στα πόδια σου, στην κυριολεξία.

Ας δούμε λοιπόν πώς να φορέσεις τα Crocs σου!

 

Δες όλα τα Crocs!

 

Πώς θα συνδυάσεις τα Crocs σου για να πετύχεις το απόλυτο look;

 

Η ομάδα του Hall of Brands συγκέντρωσε τις κορυφαίες συμβουλές μας για άνδρες και γυναίκες σχετικά με το τι να φορέσεις μαζί με τα Crocs σου, καλύπτοντάς σε για πλήθος περιστάσεων!

 

 

Πώς να συνδυάσεις τα Γυναικεία Crocs

 

Τα ταπεινά σαμπό και οι παντόφλες Crocs έχουν αποκτήσει πλέον υπέροχα ζωηρά χρώματα. Τα Crocs σου μπορούν να γίνουν ένα fashion statement κάθε στιγμή της μέρας.

 

Φόρεσε τα Crocs με Τζιν

 

crocs φορεμένα με τζιν παντελόνι

 

Ένα casual γυναικείο τζιν παντελόνι με χαλαρό fit μπορεί να απογειωθεί με την προσθήκη ενός ζευγαριού Crocs. Αν θέλεις να τραβήξεις την προσοχή στο χρώμα ή να αναδείξεις το σχήμα των Crocs σου, ένα τζιν με λεπτή γραμμή ή boot cut σε ανοιχτό χρώμα θα συμπληρώσει τα Crocs σου χωρίς να περιπλέξει υπερβολικά τη συνολική εικόνα.

 

Μπορείς επίσης να επιλέξεις ένα τζιν σε φαρδιά γραμμή που στενεύει στο κάτω μέρος, αλλά απόφυγε τα flared jeans ή τα υπερβολικά φαρδιά παντζάκια στο κάτω μέρος για να μην κρύψεις τα Crocs σου.

 

Για κορίτσια και αγόρια η συμβουλή είναι η ίδια, συμπλήρωσε το outfit με ένα oversized μπλουζάκι σε ουδέτερο τόνο. Στις πιο ζεστές καιρικές συνθήκες, πρόσθεσε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και voila, έχεις φτιάξει το τέλειο στυλ για πρωινό καφεδάκι.

 

Συνδύασε τα Crocs με Φούστα ή Φόρεμα

 

Γυναίκα φορά κίτρινο φόρεμα, φούξια σακάκι και Crocs

 

Όταν συνδυάζεις τα Crocs με φόρεμα ή φούστα, ισχύουν περίπου οι ίδιοι κανόνες.

 

Πάρε ένα κομψό λευκό μίντι φόρεμα και αναβάθμισέ το με Crocs σε έντονα χρώματα, για παράδειγμα κίτρινα ή ένα πράσινα. Εναλλακτικά, συνδύασε τη φούστα ή το φόρεμά σου με το χρώμα των Crocs σου σε ένα στυλ "one-colour" ή διατήρησε τα στοιχεία της εμφάνισής σου καλοκαιρινά και χαλαρά με λευκά Crocs.

 

Αν θέλεις να ξεπεράσεις λίγο τα όρια, διάλεξε Crocs με με έντονα σχέδια και μοτίβα ή διακόσμησε τα Crocs σου με pins και charms για Crocs!

 

Νιώσε έτοιμη να αντικαταστήσεις τα τακούνια σου με ένα ζευγάρι Crocs στην επόμενη εκδήλωση που θα πας, ιδίως αν στομ επιτρέπει ο καιρός.

 

Γυναικεία Crocs με Κολάν ή Φόρμα

 

Γυναίκα με κολάν, μπουφάν και Crocs στον δρόμο

 

Είτε θέλεις να συνδυάσεις τα Crocs σου με κολάν ή με μία γυναικεία φόρμα, εμείς είμαστε μαζί σου και το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

 

Δημιούργησε το απόλυτο lazy look, ιδανικό για να χαλαρώσεις στο σπίτι ή να βγεις βόλτα με τον σκύλο στο πάρκο, ή ακόμη και να πας για ψώνια ή να πεταχτείς για έναν γρήγορο καφέ με την κολλητή ή τον κολλητό.

 

Πώς να συνδυάσεις τα Ανδρικά Crocs σου

 

Για σένα που τα έχεις λατρέψει, τα Crocs θα είναι πάντα η σωστή επιλογή. Διάβασε παρακάτω για τις τάσεις και τους συνδυασμούς ρούχων με τα ανδρικά Crocs.

 

Ανδρικά Crocs με Casual Παντελόνι

 

Άνδρας στη φύση με λευκό παντελόνι και Crocs

 

Δημιούργησε ένα απλό στυλ με λίγη κλασική διάθεση συνδυάζοντας τα ανδρικά Crocs με chino ή casual ανδρικό παντελόνι. Όταν συνδυάζεις τα Crocs σου με ένα χαλαρό καλοκαιρινό παντελόνι, πετυχαίνεις μία άνετη εμφάνιση που ταυτόχρονα περιέχει νότες κλασικής εικόνας.

 

Αυτό το στυλ ντυσίματος είναι κατάλληλο για έξοδο ή για καφέ με φίλους. Τις ημέρες με ζέστη ή τις αγχώδεις μέρες, αυτό το στυλ θα σε βοηθήσει να αισθάνεσαι πιο άνετα.

 

Συνδύασε Ανδρικά Crocs με Βερμούδα

 

Ανδρας φορ΄λα βερμουδα και Crocs σε πισίνα

 

Αυτό το outfit είναι κατάλληλο για όλες τις καλοκαιρινές σου βόλτες, για πικνίκ και για περπάτημα στην πόλη. Τα Crocs είναι ελαφριά και άνετα χάρη στην τεχνολογία που διαθέτουν, άρα για δραστηριότητες όπως το περπάτημα ή τα κοντινά ταξίδια την άνοιξη ή το καλοκαίρι, ο συνδυασμός βερμούδας και Crocs είναι η σωστή επιλογή.

 

Crocs με Τζιν και T-shirt

 

Νεος ανδρας φορα crocs, τζιν και κοντομανικη μπλουζα

 

Τα στοιχεία αυτού του συνδυασμού φαίνονται απλά, αλλά μεταμορφώνονται σε εξαιρετικά όταν συνυπάρχουν.

 

Αυτός ο τρόπος συνδυασμού ανδρικού T-shirt και τζιν παντελονιού με τα Crocs είναι κατάλληλος για τις εξόδους και τα ραντεβού σου. Ποιος άνδρας εξάλλου δε φορά κοντομάνικες μπλούζες;

Πιστεύουμε ότι ήδη έχεις πολλές στη ντουλάπα σου.

 

Η απλότητα είναι το στοιχείο που δίνει τη δυναμική σε αυτό το look και σε κάνει να ξεχωρίζεις χωρίς να κάνεις καμία προσπάθεια.

 

Φτιάξε τον δικό σου Crocs Συνδυασμό

 

Δώσε το δικό σου στίγμα συνδυάζοντας τα ανδρικά ή γυναικεία ρούχα σου με τα Crocs. Κάθε στυλ που θέλεις μπορείς να το δημιουργήσεις στο Hall of Brands επιλέγοντας από τα διασημότερα brands!

 

Ελπίζουμε ότι οι παραπάνω προτάσεις για τους συνδυασμούς ρούχων με γυναικεία και ανδρικά Crocs θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις το δικό σου προσωπικό κι αξεπέραστο στυλ!

 

 

Βρες κι εσύ τα αγαπημένα σου Crocs online στο hallofbrands.gr ή σε ένα από τα καταστήματά μας:

 

Δες τα Καταστήματά μας!

 

Η Εξέλιξη των Crocs

 

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς έφτασαν τα Crocs να θεωρούνται συνώνυμα της άνεσης αλλά και του ιδιαίτερου στυλ;

Ας ξεκινήσουμε με αυτό που έγραψαν για τα Crocs οι New York Times.

 

Σύμφωνα με τους New York Times λοιπόν, "οι άνθρωποι άρχισαν να αγοράζουν Crocs κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τώρα δεν μπορούν να σταματήσουν".

 

Η Crocs, που κάποτε αποτελούσε κάτι σαν ανέκδοτο στους κύκλους της μόδας, ήταν μια μάρκα παπουτσιών και footwear που ήταν υπεύθυνη για τη δημιουργία του "άσχημου παπουτσιού του μπαμπά" (the ugly dad shoe) και κατακρεουργήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Η τύχη του brand άλλαξε όμως ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Ο κροκόδειλος των Crocs δεν αντέδρασε απλώς, αλλά με μια μοχθηρή συμπεριφορά (όπως αρμόζει σε έναν κροκόδειλο άλλωστε), έκλεψε σημαντικό μερίδιο από μερικούς από τους πιο καθιερωμένους ανταγωνιστές του.

 

ο κροκόδειλος, το λογότυπο των crocs

Ο Κροκόδειλος είναι το λογότυπο των Crocs

 

Το 2023 τα Crocs είχαν την καλύτερη χρονιά που είχαν ποτέ και περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα από το αστρονομικό τους ταξίδι το 2024.

 

Τέλος, μην παραλείψεις να διαβάσεις πώς να καθαρίσεις τα Crocs σου για να τα έχεις πάντα σαν καινούρια!

 

Πώς να καθαρίσεις τα Crocs!

 

 

Stay tuned και ακολούθησε το Hall of Brands στο Facebook και το Instagram!

 

facebook εικονίδιο    instagram εικονίδιο

 

Μη χάνεις καμία προσφορά, τις εκπτώσεις μας, τα άρθρα μας και καμία άλλη ενημέρωση!
Γίνε Hall of Brands VIP μέλος και θα τα έχεις όλα στο e-mail σου!

 


 button for newsletter subscription

 

 

Διάβασε ακόμα στο Blog του Hall of Brands: