Amila Ρακέτα Ping Pong Εξωτερικού Χώρου Cornilleau Softbat School (454707)

Η ρακέτα SOFTBAT από την Cornilleau, είναι μια οικολογική ρακέτα για παραπάνω από 1 λόγο. Η ρακέτα είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένα ρούχα (βαμβακερά και polyester) της εταιρίας Armor Lux. Κατάλληλη για χομπίστες και αρχάριους με εργονομική λαβή, ενώ χάρις την υψηλή της αντοχή θα μείνει για πολλά χρόνια μαζί σας.

Eco Design

Η ρακέτα SOFTBAT είναι κατασκευασμένη από χρησιμοποιημένα υφάσματα της εταιρίας Armor-Lux. Η εταιρία τα μαζεύει και τα αξιοποιεί η ίδια η εταιρία στις εγκαταστάσεις της στην Γαλλία. Το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική ρακέτα πινγκ πονγκ εξωτερικού χώρου, οικολογική, και ευχάριστη στην χρήση

Sockproof – Weatherpoof

Η ρακέτα SOFTBAT είναι μια εύκαμπτη ρακέτα εξωτερικά, ωστόσο, εσωτερικά είναι άκαμπτη και πολύ υψηλής αντοχής. Η συγκεκριμένη ρακέτα έχει χαρακτηριστεί από τις ιδιαίτερα αυξημένες της αντοχές στα χτυπήματα. Κατασκευασμένη να αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες είτε είναι βροχή, χιόνι ή υψηλή θερμοκρασία.

Made in France

Η ρακέτα SOFTBAT έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου στην Γαλλία. Τόσο ο σχεδιασμός της όσο και η παραγωγή της γίνεται στην Γαλλία, ώστε να διασφαλίζεται η κορυφαία ποιότητα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Πινγκ Πονγκ
Βασικό Χρώμα Κόκκινο
Γένος Unisex
Ειδικά χαρακτηριστικά Sustainability
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Από 1 έως 10%
Κατηγορία Ρακέτες
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Ρακέτα
Χρώμα Κόκκινο - Μαύρο
No size chart available yet!

Amila Ρακέτα Ping Pong Εξωτερικού Χώρου Cornilleau Softbat School (454707)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.
  • Κωδικός Προϊόντος: 454707
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 15,90€
  • 15,11€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Unisex, Πινγκ Πονγκ, Ρακέτες, Από 1 έως 10%, Κόκκινο - Μαύρο, Αξεσουάρ, Ρακέτα, Sustainability, Κόκκινο, Amila

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.