NEW IN! Arena Funny Spot Ανδρικό Μαγιό Σλιπ Μαύρο, Κίτρινο, Μπλε, Λευκό

Arena Funny Spot Ανδρικό Μαγιό Σλιπ Μαύρο, Κίτρινο, Μπλε, Λευκό


Το ανδρικό μαγιό σλιπ Arena Funny Spot είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι που θα ξεχωρίσει στην παραλία ή στην πισίνα.

Με το διακριτικό λογότυπο της Arena στο πλαϊνό μέρος και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το μαγιό συνδυάζει στυλ και άνεση.

 Το μαγιό είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ύφασμα MaxFit Eco που αντέχει στο χλώριο και το θαλασσινό νερό, παρέχοντας ενσωματωμένη αντηλιακή προστασία SPF 50+.

Αυτό το ελαστικό ύφασμα 4 κατευθύνσεων εγγυάται τέλεια εφαρμογή, μέγιστη ελευθερία κινήσεων και εξαιρετική άνεση, ενώ είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πολυαμίδιο, προσφέροντας βιώσιμη λύση.

Το εσωτερικό κορδόνι επιτρέπει την προσαρμογή στη μέση για άψογη εφαρμογή, ενώ η μαλακή φόδρα στο μπροστινό μέρος προσφέρει επιπλέον άνεση.

Η ετικέτα OEKO-TEX® STANDARD 100 εγγυάται ότι το ύφασμα δεν περιέχει επιβλαβείς ουσίες, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την προστασία της υγείας του χρήστη και του περιβάλλοντος.

Αυτό το μαγιό σλιπ θα γίνει η αγαπημένη σου επιλογή για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις.


Χαρακτηριστικά - Λεπτομέρειες

  • Ανδρικό
  • Χρώμα: Μαύρο, Κίτρινο, Μπλε, Λευκό
  • Σύνθεση: 80% πολυαμίδιο, 20% ελαστάνη
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Κολύμβηση
Βασικό Χρώμα Μαύρο
Γένος Ανδρικά
Είδος Ρούχα
Εύρος έκπτωσης Χωρίς έκπτωση
Εφαρμογή Κανονική
Κατηγορία Μαγιό
Υλικό Πολυέστερ
Υποκατηγορία Μαγιό Σλιπ
Χρώμα Μαύρο - Κίτρινο φλουο - Μπλε - Λευκό

Arena Funny Spot Swim Briefs Μαγιό Σλιπ Ανδρικό (007205550)

  • Κωδικός Προϊόντος: 007205550
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 39,90€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Πολυέστερ, Ανδρικά, Κολύμβηση, Μαγιό, Χωρίς έκπτωση, Μαύρο - Κίτρινο φλουο - Μπλε - Λευκό, Ρούχα, Μαγιό Σλιπ, Κανονική, Μαύρο, Arena

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.