Escape Camping Φανάρι Camping Με Ανεμιστήρα Escape Aerolight (11476)

Το Escape Aerolight είναι ένα προϊόν που συνδυάζει ένα φανάρι φωτισμού, και έναν ανεμιστήρα σε ένα ελαφρύ και φορητό πακέτο για να το παίρνετε μαζί σας. Τροφοδοτείται από 2 μπαταρίες D, και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, στο camping στα ταξίδια.

2 σε 1 Φορητό Φανάρι και Ανεμιστήρας

Το Escape Aerolight, θα γίνει ένα από τα αγαπημένα και απαραίτητα αξεσουάρ για το Camping, καθώς με αυτό μπορείτε να έχετε φωτισμό, αλλά και τον αέρα του ανεμιστήρα. Έτσι θα μπορείτε να βλέπετε τις νυχτερινές ώρες μέσα στην σκηνή, και να παραμένετε δροσεροί κατά την διάρκεια των υψηλών θερμοκρασιών. Μπορείτε να επιλέξετε να δουλεύουν μόνο τα Led ή μόνο ο ανεμιστήρας (επιλέγοντας μια από τις 2 διαθέσιμες ταχύτητες) ή συνδυασμό.

Λαμπτήρες 18 LED

Ανάψτε το διακόπτη φωτισμού στο Escape Aerolight και δείτε τα 18 LED φώτα να φωτίζουν την σκηνή σας. Κρεμάστε το από τον γάντζο της σκηνής και στρίψτε το σώμα του φωτιστικού στην κατεύθυνση που θέλετε.

Άνεση χωρίς Όρια!

Το Aerolight τροφοδοτείται από 2 μπαταρίες τύπου D, έτσι μπορείτε να το μεταφέρετε όπου θέλετε χωρίς να χρειάζεται να σκέφτεστε για καλώδια ρεύματος. Το βάρος του είναι μόλις 402 γραμμάρια (χωρίς τις μπαταρίες). Οι μπαταρίες μπορούν να αντέξουν από 10 ώρες* έως 25 ώρες* ανάλογα τι χρησιμοποιείτε.

*Οι ώρες εξαρτώνται από την ποιότητα των μπαταριών και άλλων εξωτερικών συνθηκών.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Παραλία - Camping
Βασικό Χρώμα Μαύρο
Γένος Είδη Camping - Παραλίας
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Από 1 έως 10%
Κατηγορία Διάφορα Είδη Camping
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Εξοπλισμός για Camping
Χρώμα Μαύρο
No size chart available yet!

Escape Camping Φανάρι Camping Με Ανεμιστήρα Escape Aerolight (11476)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.
  • Κωδικός Προϊόντος: 11476
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 14,90€
  • 14,16€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Είδη Camping - Παραλίας, Παραλία - Camping, Διάφορα Είδη Camping, Από 1 έως 10%, Μαύρο, Αξεσουάρ, Εξοπλισμός για Camping, Μαύρο, Escape Camping

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.