Escape Camping Ψάθα Παραλίας Escape Sand Free Mat 200X140 (11794)

Η ψάθα παραλίας που δεν κρατάει άμμο είναι η λύση για να κρατήσετε μακριά την άμμο ενώ ξαπλώνετε στην παραλία, χωρίς να χρειάζεται να σκουπίζετε συνέχεια.

Υψηλής Ποιότητας!

Η ψάθα Escape Sand Free Mat  θα σας βοηθήσει να κρατήσετε μακριά την άμμο ενώ ξαπλώνετε στην παραλία. Αυτό επιτυγχάνεται με τη διπλή στρώση πλέγματος και βάρος υλικού 60gsm (γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο υλικού). Τα περισσότερα αντίστοιχα προϊόντα είναι κατασκευασμένα με χαμηλότερου βάρους πολυεστέρα, κάτι που δε βοηθάει στο να κρατάει την άμμο μακριά. Στις άκρες διαθέτει 4 θηλιές από POM, τα οποία δεν θα σκουριάσουν με το αλατόνερο, ενώ μαζί με την ψάθα έρχονται και 4 καρφιά από ABS. Τόσο το POM όσο και το ABS είναι ένα πάρα πολύ σκληρά θερμοπλαστικά πολυμερή υλικά. Το ABS και το POM διακρίνονται για την ιδιαίτερη αντοχή τους, ενώ το POM διακρίνεται επίσης στην αντοχή στις χαρακιές και στην υγρασία.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Παραλία - Camping
Βασικό Χρώμα Γαλάζιο
Γένος Είδη Camping - Παραλίας
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Από 1 έως 10%
Κατηγορία Ξαπλώστρες | Ψάθες
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Ψάθα
Χρώμα Γαλάζιο
No size chart available yet!

Escape Camping Ψάθα Παραλίας Escape Sand Free Mat 200X140 (11794)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.
  • Κωδικός Προϊόντος: 11794
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 13,80€
  • 13,11€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Είδη Camping - Παραλίας, Παραλία - Camping, Ξαπλώστρες | Ψάθες, Από 1 έως 10%, Γαλάζιο, Αξεσουάρ, Ψάθα, Γαλάζιο, Escape Camping

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.